Vi står for mad til alle slags events lige fra konfirmation, barnedåb og festlige mærkedage til firmaarrangementer, julefrokoster og nytårsmenu. Hos Tablespoon Cph har vi masser af erfaring inden for catering. Vi sammensætter altid menuen i samarbejde med jer. På den måde sikrer vi os, at vi leverer et personligt produkt hver gang. Hvis I ønsker at få en tilpasset drikkevaremenu til jeres arrangement, kan vi også stå for det.
Vi tilbyder både en tallerkenanrettet-, en delevenlig family-style menu eller en kombination af de to. Det er helt op til jer.
Se vores menuforslag for inspiration eller kontakt os for at høre, hvad vi kan gøre for lige netop jer
Alle vores menuer tager udgangspunkt i de bedste råvarer sæsonen, den lokale fisker eller gårdbutikken har at byde på. Derfor er vores menuer tiltænkt som forslag med forbehold for ændringer, da vi ikke altid kan vide os sikre på hvilke grøntsager, der bliver hevet op af jorden, bær der bliver plukket eller fisk der bliver fanget. Vi bruger nemlig de råvarer, der giver mest mening i forhold til sæson, smag, bæredygtighed og kvalitet.
Forår
Spæde og sprøde snacks
Forret
Blomkålsmousse med et væld af urter, muslingeragout og grønt
Mellemret
Carpaccio af dansk økologisk okse med ristede solsikkekerner, creme på nordiske sardiner og saftig mikrogrønt.
Hovedret
Sæsonens fisk serveret med et udvalg af danske asparges, sprødt og blanquette sauce
Dessert
Frangipane med karamel, hybenrose og rabarber.
Sommer
Spæde og sprøde snacks
Forret
Saltet kammusling med agurk, skalotteløg, microgreens og sauce på agurkesaft og dildolie
Mellemret
Cremet byg med Hærvejsost, spæde squash og syltede svampe.
Hovedret
Gris fra Hindsholm med nye løg, syrlige bær og æblesauce med noter af hyldeblomst
Dessert
Marinerede sommerbær med vanille, hasselnøddeknas og syren
Efterår
Et udvalg af snacks fra køkkenet
Forret
Crudo af sæsonens fisk, med blodappelsin, pistacie, citron og mynte
Mellemret
Karamelliserede jordskokker med syltede svampe, hasselnødder og estragoncreme
Hovedret
Øko okse fra Steensgaard med rehydreret rødbede, blomkålspure, blomsterkarse og sauce på aromatiske grøntsager
Dessert
Stikkelsbær med mørk chokolade i forskellige teksturer og citrusurter
Vinter
Et udvalg af snacks fra køkkenet
Forret
Ristede knivmuslinger med græskar, salvie og kærnemælksvinaigrette
Mellemret
3 gange beder med rødbedeglace, gedefriskost og citronverbena
Hovedret
Dansk and med saltbagt selleri, tørrede blomster, øko svampe fra byen samt rødvinssauce.
Dessert
Jordskokker med maltcrumble, lakridsmarengs og is på jordskokker
Vinmenu, som i samarbejde med vores vinleverandør er tilpasset den konkrete menu
Til alle arrangementer skal der minimum en kok med til afvikling. Pris pr kok fra 2000 kr. Der skal altid påregnes et par timer inden arrangementets start til tilberedning og anretning samt 1 time til oprydning i jeres køkken
Lad os stå for maden til jeres reception
Herunder ser I et udvalg af vores canapéer. I sammensætter selv menuen til jeres reception
- Surdejsknækbrød med baba ganoush og citrontimian.
- Saltet knivmusling med dild og agurk
- Profiteroles med Hærvejsost
- Tartar med sprødt, sylt og urter
- Karamelliseret jordskok med estragon og svampe
- Mini toast med nordiske sardiner
- Smørstegt brød med kålchips og ørredrogn
- Grønne asparges med rygeost og hyldeblomst
- Saltristede mandler
- Mikro tærter med sæsongrønt og flødeost
- Små danske kartofler med urtecreme og knas
- Rygeostcreme med “jord” og spæde radiser
- Surdejsknækbrød med dip
- Parmesanchips med urter
- Nye danske kartofler med løvstikkecreme og hasselnødder
- Blinis med koldrøget laks, syrnet fløde og puffet boghvede
- Butterdej med friskost, zucchini eller radise og microgrønt
SØDT:
- Flødekaramel med havsalt
- Sprød kakao med friske jordbær
- Malt, mørk chokolæde og bær
Minimum 20 couverter
Pris: 45 kr stk (min. 4 forskellige slags)
Hertil kommer pris for kok på lokation til afvikling samt lerveringsgebyr
Kontakt os for at høre nærmere
Lad os stå for jeres firmajulefrokost
Menuforslag
Forret
Ristede knivmuslinger med græskar, salvie og kærnemælksvinaigrette
Mellemret
3 gange beder med rødbedeglace, gedefriskost og citronverbena
Hovedret
Dansk and med saltbagt selleri, tørrede blomster, øko svampe fra byen samt rødvinssauce
Dessert
Jordskokker med maltcrumble, lakridsmarengs og is på jordskokker
Vi gør alt for at imødekomme jeres ønsker, så skriv til os i kontaktformularen herunder og lad os hjælpe dig med maden til dit næste arrangement!