Hvorfor gå på kompromis med maden til jeres vigtigste dag?
Et bryllup er en af de største og mest mindeværdige dage i livet. Derfor mener vi, at maden der bliver serveret, også skal være det. Vi tilbyder en skræddersyet bryllupsmenu med udgangspunkt i sæsonen og jeres ønsker. Hvad enten det skal være klassisk tallerkenanrettet, den lidt mere uformelle løsning med delevenlig family-style mad, eller en blanding af de to, står jer frit for. Vi finder den løsning, der passer jer bedst.
Vi kan også tilbyde at stå for hele pakken til jeres store dag. Alt fra receptionen, snacks og middag til den uformelle bryllupskage og vinmenu tilpasset jeres bryllupsmenu.
I samarbejde med jer finder vi frem til den helt rigtige menu.
Overlad trygt ansvaret hos os, for at både I og jeres gæster får en forrygende madoplevelse.
Herunder er menuforslag, så I kan lade jer inspirere
Forår/sommer
Sprøde og salte snacks
Forret
Sæsonens fisk med rå og syltet grønt, rug, ramsløg og sauce vierge
Mellemret
Konfiterede kartofler serveret med syrnet fløde, rogn, knas og karse
Hovedret
Økologisk dansk kalv med grønne asparges, tørrede oliven og sauce ragout.
Dessert
Rabarber eller sæsonens bedste bær, med hvid chokolade, sprød tuille og syrlige urter
Efterår/vinter
Sprøde og salte snacks.
Forret
Tempereret torskefisk med spinat, malt og brunet smør
Mellemret
Rødbedetartar med noter af røg og morkelsauce
Hovedret
Dansk skovkylling med sæsonens grønt, øko svampe fra bylandbrug og cremet safransauce.
Dessert
Panna cotta med citruscurd, karamel og hasselnøddecrumble
Tilkøb
- Canapéer til reception
- Utraditionel bryllupskage
- Vinmenu, der i samarbejde med vores vinleverandør er tilpasse lige netop jeres menu
- Petit four til kaffen
- Natmad
- Leje af service
Personale
Pris pr kok fra 2000 kr
Vi står gerne selv for at medbring opvasker samt tjenere
Timepris pr tjener: 345,- kr
Vi laver meget gerne jeres bryllupskage. Som udgangspunkt er det som enkeltstående, ens kager i de farver og med de smage i ønsker. Vi pynter dem simpelt af efter de ønsker I har til kagen og sørger for at de anrettes og opsættes flot.
Pris startende fra 60 kr pr couvert.